L´edat mental de les amigues de Georges Clooney

Observa aquest video i digues a quina etapa vital es correspon el comportament de Georges Clooney i de les organitzadores de la festa:
  • Primera infància
  • Segona infància
  • Adolescència
  • Adultesa
  • Vellesa

http://video.google.es/videosearch?q=no+martini+no+parti+Georges+Clooney

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Sandra martínez

La veritat es que es dificil esbrinar a quina etapa evolutiva pertanyen perque encara que semblin aparentment persones adultes, la seva actitud es mes adolescent perque no el deixen entrar si no porta una beguda determinada, a mes ell per poder entrar a la festa compra moltes botelles d'aquesta beguda per poder ser ben acceptat.
Guida Al·lès ha dicho que…
Hola Sandra. M´encanta que hagis penjat la teva opinió. Un dia a classe vam parlar d´aquests vídeo. No hi devies ser. Veig que aquests darrers dies tens faltes, supòs que deus estar malalta. Si fos així pensa a dur-me un justificant. La conclussió que vam extreure va ser que l´actitud d´elles es correspon amb l´etapa de la segona infantesa, aquella en la qual els nens els costa posar-se en la pell de l´altre i resolen els conflictes amb contractes del tipus: si jo faig això, tu fas això.....
L´actitud d´ell? s´avindria a les normes infantils.

Una abraçada.... vam si dilluns ja pots venir!!!

Guida
rocio nadal ha dicho que…
Hola Guida haciendo este ejercicio creo que ya estoy al día de todo.
he visto el vídeo y mi conclusión es la siguiente:
La reacción que tiene la gente de la fiesta pertenece a la 2ª infancia (aunque son gente adulta): si traes bebida entras en la fiesta, sinó no. Miran su propio interés; por otro lado, él asume la norma de traer la bebida porque sabe que si no lo hace no va a poder entrar .
(1ªinfancia: caracterizada entre otras por la obediencia). Un saludo